Фабриката ни

Началото на производството е поставено през 2011 г. и е продължение на натрупания дългогодишен oпит на мениджърския екип в производството и търговията на санитарно хигиенни продукти.
„БАЛЕКС – СП” EООД притежава две съвременни, напълно автоматизирани и високо технологични производствени линии, всяка от които с капацитет – над 500 броя дамски превръзки в минута.

  • За хигиенни /ежедневни/ дамски превръзки, подходящи за всекидневна употреба в две разновидности – анатомик и бикини /танга/;

  • За циклически дамски превръзки, произвеждаща в две серии SENSITIVE и DRYSILK пълната гама превръзки за цикъл – нощни и дневни .
Производствените процеси са напълно автоматизирани – от зареждането на суровините до опаковане на крайния продукт. За минути вложените материали – AIRLAID с абсорбиращи гранули, хидрофобни sensitive delicate-повърхностни материали, лепила и опаковъчни материали се преработват и се превръщат в готови за употреба дамски превръзки. Всяка от поточните линии се обслужва от служители, които постоянно следят за правилното протичане на производствения процес. Цялата тази магия се осъществява в собствена производствена база с контролирана и чиста работна среда.