„My Secret” не е просто марка дамски превръзки!

Това е историята на мениджърския екип на фирма „БАЛЕКС-СП” ЕООД, воден от желанието и стремежа си да създаде продукти с революционен дизайн за интимна дамска хигиена, съчетаващи в себе си мечтания от всяка жена комфорт – дамски превръзки, които са уникално тънки, незабележими, произведени от безвредни материали и същевременно с това са изключително надеждни.

„My Secret” са превръзки на които можеш да се довериш!

Производител на дамските превръзки „My Secret” е компанията „БАЛЕКС-СП” ЕООД, която е създадена през 2011 година. Фирмата слага началото на своята дейност с една поточна линия за производство на ежедневни дамски превръзки. В настоящия момент дружеството разполага с най-съвременно оборудване и автоматизирани мощности, оборудвани с цифрово-програмно управление на процесите за производство на пълна гама превръзки с регистрирана собствена търговска марка „My Secret”. Продукцията ни отговаря на всички норми, изисквания и стандарти за интимна дамска хигиена и е позната освен в България и в Украйна, Македония, Узбекистан, Словакия и Чехия.

Контрол на качеството

Служител по контрола на качеството във фирма „Балекс – СП“ ежедневно наблюдава всички етапи от производственият процес и следи за спазването на технологията за всеки отделен продукт. Материалите, които се влагат в дамските превръзки „My Secret” са произведени от водещи и утвърдени световни компании и всяка партида се придружава със съответните сертификати за контрол на качеството.

Всички продукти от серията „My Secret” са тествани в съответствие с нормите за качество на продукти за интимна дамска хигиена. Всяка произведена партида се контролира от оторизирани от Министерство на здравеопазването лаборатории. Цялата гама продукти е подложена на микробиологични тестове, за да се избегне риск от замърсяване с недопустими микроорганизми и патогенни, както и предотвратяването на нежелани алергични реакции. В дружеството ни има изградена система за входящ контрол по качеството на използваните материалите и произведените продукти.

Фабриката ни

Началото на производството е поставено през 2011 г. и е продължение на натрупания дългогодишен oпит на мениджърския екип в производството и търговията на санитарно хигиенни продукти.
„БАЛЕКС – СП” EООД притежава две съвременни, напълно автоматизирани и високо технологични производствени линии, всяка от които с капацитет – над 500 броя дамски превръзки в минута.

За хигиенни /ежедневни/ дамски превръзки, подходящи за всекидневна употреба в две разновидности – анатомик и бикини /танга.

За циклически дамски превръзки, произвеждаща в две серии SENSITIVE и DRYSILK пълната гама превръзки за цикъл – нощни и дневни .
Производствените процеси са напълно автоматизирани – от зареждането на суровините до опаковане на крайния продукт. За минути вложените материали – AIRLAID с абсорбиращи гранули, хидрофобни sensitive delicate-повърхностни материали, лепила и опаковъчни материали се преработват и се превръщат в готови за употреба дамски превръзки. Всяка от поточните линии се обслужва от служители, които постоянно следят за правилното протичане на производствения процес. Цялата тази магия се осъществява в собствена производствена база с контролирана и чиста работна среда.

Scroll to Top